Een inspirerende praktijkcase over de employee experience bij VANAD Group

Thuiswerken? Dat kan niet in onze business. Een vraag waar VANAD Engage tot 2020 een duidelijk antwoord op had. Als facilitair bedrijf voor het bedienen van de (gehele) klantenservice voor verschillende bedrijven en instanties was thuiswerken eerder een uitzondering dan regel. Toch is het gelukt en bewezen dat het kan. Sharon bespreekt in deze case hoe Vanad Engage van een klassiek ingericht klantcontact centrum is overgegaan naar een hybride model. Wat betekende deze stap voor de (gehele) organisatie, vooral op menselijk niveau? Hoe manage je je team, maar vooral wat is nodig om op afstand toch verbonden te blijven met elkaar?

Mensen een plek geven. Een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze waarde mogen toevoegen en het vertrouwen voelen om te zijn en te groeien. Bij VANAD Engage geven we de ruimte om talent te ontdekken, vanuit kracht te groeien en passie te delen, met een stevige basis in verbinding. Verbinding van mens tot mens, ook als de afstand toeneemt. Alleen dan blijven we met elkaar verrassend succesvol voor onze klanten. Strategisch HR beleid in een uitdagende arbeidsmarkt, waar mensen naast en met de flinke ontwikkelingen in communicatie technologie, het verschil blijven maken.

Sharon Braam, Chief Human Resource Officer/ Employee Experience, VANAD Group

Schrijf je in vóór 7 februari en profiteer van €100 euro vroegboekkorting. Kom je met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepskorting, je ontvangt 25% korting per kaart!

 

OVERZICHT NIEUWS