Aanmelden

De deelnameprijs bedraagd € 499,- excl. BTW. Schrijf je je in als 2e of 3e persoon van dezelfde organisatie, dan ontvang je €50 korting op de geldende deelnameprijs. Kom je met meer dan 5 personen van dezelfde organisatie? Profiteer dan van een groepskorting, je ontvangt 25% korting per kaart op het reguliere tarief!

Er geldt een doorganggarantie: we gaan voor fysiek ontvangen. Lees hier onze doorganggarantie.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040 2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl