Vroegboekkorting KCC Interactief 2024

Tijdens KCC Interactief krijg je op één dag meer zicht en grip op klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor jou? Waar kan je van elkaar leren en samenwerken?

Tijdens deze exclusieve setting krijg je in slechts één dag meer zicht en grip op klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst.

Buiten winnen is binnen beginnen
Schrijf je in voor deze masterclass met als thema “Buiten winnen is binnen beginnen”. Leer hoe je effectief kunt communiceren vanuit het klantcontactcentrum (KCC) naar de rest van jouw collega’s in de eigen organisatie.

Veranderen is vaak een uitdagend proces, maar kan ook heel inspirerend werken. Veel organisaties die verandering nastreven, vervallen wel eens in een klassieke valkuil: ze dicteren verandering van bovenaf aan hun medewerkers, wat vaak tot ongewenste gevolgen leidt. In plaats daarvan is het beter om een gemeenschappelijk vertrekpunt te creëren waarop iedereen in de organisatie kan bouwen.

Ontdek waarom interne klantgerichtheid de sleutel is tot succesvolle publieke dienstverlening. We delen bewezen strategieën en technieken om interne processen te verbeteren, communicatie te versterken en de tevredenheid van zowel burgers als medewerkers te vergroten.

Meld je nu aan voor deze masterclass en leer hoe je een meer klantgerichte en efficiënter KCC kunt leiden, dat perfect aansluit bij de behoeften van de samenleving.

Hoofddocent Jerry Downing
Ontmoet Jerry Downing, de grondlegger van webcare en WhatsApp als servicekanaal bij Transavia, waar hij zijn sporen als (webcare) manager heeft verdiend. Zijn passie voor klantgerichtheid en -beleving loopt als een rode draad door zijn indrukwekkende carrière. Maar wat hem echt uniek maakt, is zijn enthousiasme en bevlogenheid. Zijn kernwoorden omvatten klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, verbindingen leggen, samenwerken, coaching, creativiteit, analyse, communicatie, realisme, authenticiteit en humor.

De masterclass vindt plaats op woensdag 10 april a.s. in de Van der Valk Hotel te Utrecht. Meld je aan voor 19 januari a.s. en ontvang €100,- korting! Je betaalt slechts €399,- excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en registratie.

OVERZICHT NIEUWS