Jerry Downing over Optimale Klantenservice tijdens de eerste uitzending van Hey Customer! op New Business Radio

Hoe ontdek je als ondernemer wat er speelt bij jouw klanten? Hoe richt je een optimale klantenservice in en hoe zorg je voor blije klanten? Dit en meer komt maandelijks aan bod in Hey Customer! Presentatrice Martine Hauwert en co-host Rob Wennink nemen je elke maand mee door de verschillende fases van de customer journey. Samen praten ze met ondernemers – groot en klein – over effectief klantcontact en relatiebuilding.

Hey Customer! is elke laatste donderdag van de maand tussen 14:00 tot 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Over macs macs is dé flexibele customer service voor iedere ondernemer – groot en klein. macs helpt en inspireert ondernemers met alles wat gaat om échte verbinding met hun klanten. macs biedt de tools, de kennis en de motivatie om zo voortdurend te streven naar het realiseren van fantastische klantervaringen (voor iedereen).

U kunt de uitzending van Hey Customer! terugluisteren op onder andere Spotify 

Wilt u op één dag meer zicht en grip op klantgerichtheid, klantcontact en dienstverlening?
Laat u tijdens KCC Interactief in een exclusieve setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren.

LET OP: In deze exclusieve setting is er slechts plaats voor 25 deelnemers.
Meld u nu aan want, VOL=VOL.

OVERZICHT NIEUWS