Samen Sociaal

Praktijkcase door Gemeente Dronten
Gemeente Dronten wil social media inzetten als hulpmiddel voor meer verbinding tussen de gemeente en haar inwoners. Laten inzien hoe belangrijk het is om te reageren en interactie te hebben met het publiek speelt hierbij een grote rol. “Het randje opzoeken” is waar we nu bij de Gemeente Dronten mee bezig zijn. Toch wel op dat ene bericht reageren en kijken wat de reactie gaat zijn.
We proberen de samenwerking tussen onze teams zo goed mogelijk af te stemmen. Dit gaat met vallen en opstaan, maar daar leren we van. We bespreken wekelijks wat er op de contentplanning staat. Met elkaar meedenken en sparren over kleine en grote onderwerpen. De content is elke dag anders waardoor de reacties ook variëren, dat houdt het spannend!

Bekijk hier het volledige programma.

Over de sprekers
Geert Schaaij is al 8 jaar werkzaam bij Gemeente Dronten, waarvan 2 jaar als coördinator KCC. Hij ziet het als een uitdaging om het beste uit zijn collega’s te halen, te ondersteunen waar dat nodig is en in gesprek te zijn over persoonlijke groei. Dit allemaal om samen met zijn collega’s het KCC te ontwikkelen en hun kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Maartje Monsma is na haar opleiding Media, Informate en Communicatie aan de slag gegaan bij Gemeente Dronten. Hier krijgt ze veel (creatieve) vrijheid om content te creëren waarmee ze probeert het publiek op verschillende manieren te bereiken. Maartje vindt het cross mediaal denken en het recyclen van content hierbij erg belangrijk.

Schrijf je in vóór 15 augustus en profiteer van €100,- korting! Je betaalt slechts € 499,- excl. BTW. Daarnaast ontvangt elke 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie € 50 korting op het geldende tarief.

OVERZICHT NIEUWS